clear%20drinking%20glass%20with%20brown%

Jul 3'an

Vår meny är inspirerad av julsmaker man känner igen sig i. Du blir välkomnad hos oss med glögg och pepparkakor innan ni får sätta er till bords där vi serverar er vår 3-rätters middag. Bjud med vännerna eller släktingarna och upplev vår variant av julen hos oss. Menyn finns även som takeaway.

Jul 3'an serveras under samtliga adventshelger.

28-29   November

5-6       December

12-13   December

19-20   December

495 kr/person

 

Boka våra lokaler

Är ni ett större sällskap kan ni boka hela Wärdshuset för erat julbord. Ta med dig ditt företag eller släkten, känn er säkra under dessa tider och njut av sällskapet med ett traditionellt julbord eller vår trerätters julmeny.

 

Från 10 personer

595 kr /person

Fine%20Restaurant_edited.jpg
gray%20food%20containers%20near%20bar%20

Julcatering

Vill du ha julmat på en annan plats? Kontakta oss så ordnar vi catering till din arbetsplats eller dit ni önskar. Oavsett ni vill ha ett helt julbord, våran egna julinspirerade trerätters meny eller en jultallrik med höjdpunkterna från julbordet, varmt & kallt.

 

Utanför Tavelsjö tillkommer utkörningsavgift. Kontakta oss för pris. 

Utkörning från 10 personer, är ni färre än 10 personer går det bra att hämta maten på Wärdshuset.

Traditionellt julbord                  495 kr/person

Jultallrik                                    245 kr/person

Jul 3'an                                      495 kr/person

Julbordspåsen

Undvik stress, planering och enorma inköpslistor till jul. Vi tar hand om julmaten åt dig. Njut av julen som den bör vara genom att hämta maten hos oss. Vi skickar med instruktioner när du hämtar din påse. En perfekt julklapp till släkten eller personalen. Påsen är tillgänglig fram till 23 december. Hämtning 23/12 mellan 12-15.

375 kr/person

Smoked%20Ham_edited.jpg

Julklappsinsamling

Julen är en tid med traditioner, vi bakar, vi pysslar, spelar julmusik och klär granen. Men julglädje är inte självklart för alla. Därför vill vi starta en ny jultradition här på Tavelsjö Wärdshus och Blå Eld.

Hjälp oss med att fylla tomtens säck med klappar som står i hallen i Tavelsjö Wärdshus, alla som vill är välkommen att skänka en klapp.

Så här deltar du:

  1. Köp en julklapp (är viktigt att det inte är begagnat), tänk på att det är något ett barn kan önska, inte bara något du tror ett barn behöver. Gåvan kan exempelvis vara en upplevelse, Bio-kort, passar barn i flera åldrar.

  2. Slå in paketet, skriv en lapp med information, som beskriver ungefär vilken ålder klappen passar och aktivitet, exempel ”God Jul till dig som är mellan 6-9 år och tycker om att leka utomhus Önskar Erika”

  3. Kom förbi Tavelsjö Wärdshus och lämna klappen i tomtens säck som står i vår hall.

Vad händer sedan med klapparna:

Alla klappar som ligger i säcken skänks till olika organisationer, exempel Kvinnojouren, Stadsmissionen, Bakfickan, Svenska Kyrkan med flera.

 

Insamlingen pågår december månad fram till söndag den 20 december med utdelning av klapparna den 21 december

Vill du vara med och swisha en peng så går det bra också, vi omvandlar pengarna till ett presentkort på COOP eller ICA och lämnar över dessa presentkort den 21 december till organisationer som i sin tur delar ut till behövande familjer. Swish 123 580 01 98, Julklapp

Låt oss tillsammans sprida julglädje!

Erika & Simon

Tavelsjö Wärdshus

Anette & Håkan

Blå Eld

 
Öppettider

Tor 11-16

Fre 11-16

Lör 11-16

Sön 11-16