Guldlöv

Höst på Wärdshuset

Hos oss finns massor att hitta på. Hösten är en fantastisk årstid att spendera hela dagen utomhus, nu kan du även kasta klot hos oss. På Tavelsjö Wärdshus kan du komma in och unna dig med en kopp kaffe, god fika eller passa på att fylla magen med en vällagad lunch på lokala råvaror.

 

Brunch

Kom och prova vår klassiska höstbrunch. Koppla av och låt oss unna diger en brunch uppdukad hos oss här på Wärdshusets fina miljö. Brunchen finns tillgänglig lördagar och söndagar. Kontakta oss för bokning.

chark1.jpg
tekanna

Afternoon tea

Vi startar en ny tradition i år, kom in och njut av afternoon tea på Wärdshuset. Kombinera med en häst och vagntur eller kom förbi och sitt inne i våra uppfräschade lokaler. Skicka en bokningsförfrågan så ordnar vi fikat och drycken. Afternoon tea är tillgänglig under våra ordinarie öppettider. Klicka nedan för att kontakta oss via mail eller telefon.

Från 195:- per person.

 

Tacoafton

Under två fredagar i höst erbjuder vi en tacobuffé för familjen. Kom förbi, slå er ner och känn lugnet med en färdig tacokväll för hela gänget. Boka med fördel ett bord för ditt sällskap, hör av dig via mail eller telefon via knappen nedanför. Vi serverar tacosen mellan 17-20.

Vuxen - 149:-

Barn upp till 12 år - 89:-

Fredag 22/10

kött~~POS=TRUNC Tacos
ölflaskor

Ölprovning

Tavelsjö Wärdshus och Westerbottens bryggeri slår ihop sina hjärnor och erbjuder den 20 november en ölprovning med avsmakningsmiddag. Bjud med vännen, släktingarna eller arbetskamraterna på en oförglömlig kväll tillsammans med oss. För mer information eller bokning kontakta oss på Wärdshuset.

20 november klockan 18:00

Mord till bords

Tavelsjö Wärdshus presenterar i samarbete med Levande Event:

Ni gäster välkomnas till 1931, där ni serveras trerätters middag och får avnjuta en mordgåta med bevismaterial. En okänd person hittas död i prästgården hos prästen Wellander, och någon i hushållet är den skyldige. Med hjälp av våra skådespelare får ni gå igenom mordgåtans olika akter, och lagom till efterrätten får ni förhöra de misstänkta.
Kan ert bord lista ut vem mördaren är?

13/11 (Fullbokat)

26/11

rödvin
Rått nötkött på pan

Fars dag

Snart är det fars dag, och vilken present kan passa om inte en middag på Wärdshuset? Vi kommer snart uppdatera sidan med en meny som passar hela familjen.