snöiga träd

Vinter på Wärdshuset

Hos oss finns massor att hitta på. Vi är nu i en fantastisk årstid att spendera hela dagen utomhus. Låna en pulka eller spark, ta en tur på isbanan eller kom in på Wärdshuset och unna dig med en kopp kaffe, god fika eller passa på att fylla magen med en vällagad lunch på lokala råvaror.

 

Brunch

Kom och prova vår klassiska brunch. Koppla av och låt oss unna dig en brunch uppdukad hos oss här på Wärdshusets fina miljö. Brunchen finns tillgänglig lördagar och söndagar. Kontakta oss för bokning.

399:- / 2 personer

chark1.jpg
tekanna

Afternoon tea

Kom in och njut av afternoon tea på Wärdshuset. Kombinera med en häst och vagntur eller kom förbi och sitt inne i våra uppfräschade lokaler. Skicka en bokningsförfrågan så ordnar vi fikat och drycken. Afternoon tea är tillgänglig under våra ordinarie öppettider. Klicka nedan för att kontakta oss via mail eller telefon.

Från 195:- / person.

 

Hästskjuts

I vinter erbjuder vi tillsammans med Långvikens Gård hästskjuts med avgång från Wärdshuset. Kombineras perfekt med lunch eller fika inne i värmen hos oss! Boka din tur genom att kontakta Wärdshuset.

Priser

Vuxen 300:-

Barn   200:-

Barn under 3 år åker gratis

häst
skridsko_edited.jpg

Isbanan i Tavelsjö

Säsongen är äntligen här för årets isbana!

Isbanan i år är ca 10 km lång och 12 m bred och följer Tavelsjöns strandlinje som passerar många fina rastplatser. Nedfart finns hos oss vid Wärdshuset. Parkering finns inne i byn omkring Wärdshuset och kyrkan, samt vid väg 363. Välkommen att testa isbanan i år!

Tio toppar Tavelsjö

Tio Toppar Tavelsjö är en besöksguide som hjälper dig hitta upp på tio berg i Tavelsjöbygden. Bergen bjuder på olika upplevelser, olika svårighetsgrad och olika vyer.

Tavelsjö Vintertoppar återvänder med ännu en säsong som pågår mellan 24 December 2021 till 24 April 2022.

För mer information, klicka på länken nedan.

Snöiga träd Transparent
Choklad med nutsin

Afternoon tea med Rawfood

Varmt välkommen till en lite annorlunda workshop på Wärdshuset.


Se, lär och smaka! Hanna Alperud som är utbildad kostrådgivare, hälsorådgivare och rawfood inspiratör, kommer att visa hur man gör 3 olika rawfood bakverk.

 

Din investering: 375:-, då ingår te, recept, och 3 sorters bakverk.

Anmälan görs till: hanna@rawforgood.se eller sms 070-6768284, senast 18/2

Tid 20 februari, 13:00

Fröer

Åsa från Sävar fröplant kommer till oss och tipsar om frösådd och visar även sitt egna sortiment på 800 fröer.

Kolla gärna in hennes hemsida innan ni kommer!

5 februari

Klockan 12-15

plantor