Salladslök

Sommar på Wärdshuset

Hos oss finns massor att hitta på. Nu när vi är varmare tider är det allt enklare att spendera hela dagen utomhus, snart kan du även kasta klot hos oss. På Tavelsjö Wärdshus kan du komma in och unna dig med en kopp kaffe, god fika eller passa på att fylla magen med en vällagad lunch på lokala råvaror.

 

Häst med vagn

Långvikens Gård erbjuder under helger två vagnsturer per dag i den vackra naturen runt Tavelsjö. Du bokar vagnen för bara ditt sällskap och vi skickar med en fikakorg under turen till er. Kombinera din vagnstur med Afternoon Tea eller lunch på Wärdshuset för en komplett upplevelse.

Vuxen  300:-

Barn    200:-

Afternoon tea på Wärdshuset 195:-

Mat beställs från vår meny.

häst
födelsedagstårta

Barnkalas

I sommar kommer vi tillsammans med Långvikens gård att erbjuda barnkalas på Wärdshuset. Kalaset håller till ute på gården vid vår glasseria, där serverar vi pannkaka, festis och glassbomb till barnen. Avslutningsvis kommer Camilla och Drullan som tar med barnen på en åktur genom Tavelsjö.

Ingår i kalaspaketet

Pannkaka med sylt och grädde

Festis

Glassbomb (Kulglass, topping, grädde och strössel)

Åktur med häst och vagn

Pris från 200:- per barn

Minimum fyra barn

Brunch

Du beställer och vi laddar med alla tillbehör. Sitt hemma i lugn och ro eller välj att få din brunch uppdukad på Wärdshuset. Brunchen finns tillgänglig lördagar och söndagar, vid avhämtning har vi din påse redo mellan klockan 10-11. Eller boka hemleverans, då sker leverans efter klockan 10 (Tavelsjö 0:-, Umeå 50:- enl. överenskommelse).

chark1.jpg
tekanna

Afternoon tea

Vi startar en ny tradition i år, kom in och njut av afternoon tea på Wärdshuset. Kombinera med en häst och vagntur eller kom förbi och sitt inne i våra uppfräschade lokaler. Skicka en bokningsförfrågan så ordnar vi fikat och drycken. Afternoon tea är tillgänglig under våra ordinarie öppettider. Klicka nedan för att kontakta oss via mail eller telefon.

Från 195:- per person.

 

Glassbaren

Wärdshuset har blivit med glassbar! 

På vår gård står under sommaren en glassbar där vi serverar massor av glass i olika former. Allt från kulglass, pinnglass, mjukglass till milkshakes och kaffe till den strålande solen i sommar. Välkommen till vår glassbar för ett smakprov!

Öppet samtliga dagar mellan 11-16.

Glass smaker