Young Boy på skidor

Vinter på Wärdshuset

Hos oss finns massor att hitta på. Vi har samarbeten med olika entreprenörer som ger oss möjligheten att låna ut skridskor, längdskidor, sparkar och pulkor samt vintertillbehör för alla möjliga sorters aktiviteter. På Tavelsjö Wärdshus kan du komma in och värma dig med en kopp kaffe, varm choklad eller passa på att fylla magen med en vällagad lunch på lokala råvaror.

 

Häst med släde

Långvikens Gård erbjuder vagns-och slädturer i den vackra naturen runt Tavelsjö. Boka släden för bara ditt sällskap. Vi skickar med kaffe/choklad och en korg med bullar till ditt sällskap. Kombinera din slädtur med Afternoon Tea eller en middag på Tavelsjö Wärdshus för en komplett upplevelse.

Priser för dagstur           Priser kvällstur

295:-, vuxen                    445:-, vuxen

175:-, barn 3-10 år         325:-, barn 3-10 år

0:-, barn under 3 år        0:-, barn under 3 år

195:-, Afternoon tea på Wärdshuset

Middag beställs från vår A la carte meny.

Boka via mail eller telefon

Mail    info@tavelsjowardshus.se

Tele    070-243 29 40

häst
snöiga träd

Vintertoppar

Tio Toppar Tavelsjö är en besöksguide som hjälper dig hitta upp på tio berg i Tavelsjöbygden. Bergen bjuder på olika upplevelser, olika svårighetsgrad och olika vyer.

 

För varje berg finns en markerad stig från dess fot till toppen. Välj mellan vandringar från 0,5 till 2,1 km enkel väg. Stigningen som du måste klara av varierar från 42 till 165 höjdmeter. När du bestigit alla berg har du tagit mer än 1000 höjdmeter.

Vintertoppar är utmaningen att bestiga alla bergen under fyra vintermånader - en riktig vinterupplevelse!

Isbanan i Tavelsjö

På Tavelsjön finns Tavelsjö AIK Isbana, som passar både erfarna skridskomotionärer och barnfamiljen på utflykt. Säsongen 2021 är banan ca 13km lång. Du kan välja att åka hela eller halva sträckan, då det finns två slingor med en korsning mitt i. Även perfekt att åka runt med spark.

Skridskoåkare
tekanna

Afternoon tea

Vi startar en ny tradition i år, kom in och njut av afternoon tea på Wärdshuset. Kombinera med en häst och slädtur eller kom förbi och sitt inne i värmen hos oss. Skicka en bokningsförfrågan så ordnar vi fikat och drycken. Bokning är tillgänglig under våra ordinarie öppettider. Klicka nedan för att kontakta oss via mail eller telefon.

Från 195:- per person.

Öppettider

Tor 11-16

Fre 11-16

Lör 11-16

Sön 11-16