Thanksgiving middag

Fredagspåsen

Starta helgen på rätt sätt med en lyxig helgmiddag. Vi förbereder maten så långt det går i förväg och skickar med instruktioner för de avslutande stegen. Veckans meny hittar du här nedanför.

Förrätt

Krämig vit sparrissoppa med baconcrunch

Varmrätt

Lammrostbiff med chévrecreme, blandade betor och balsamicosky

Dessert

Rabarber & jordgubbssmulpaj på vårt vis

429:- / 2 personer

Beställ senast torsdag klockan 12. Upphämtning sker på fredag mellan 12-16 på Wärdshuset eller mellan 14-19 på Ica Hissjö.

Familjepåsen

Vår matkasse för familjen, snabbt och enkelt att värma för de hungriga som väntar. Påsen är lagom till två vuxna och två barn, och till varje portion skickar vi även med sallad, bröd och smör.

Varmrätt

Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis och pepparsås

269:- / påse

Beställ senast torsdag klockan 12. Upphämtning sker på fredag mellan 12-16 på Wärdshuset eller mellan 14-19 på Ica Hissjö.

Outdoor Dinner Party
chark1.jpg

Brunchpåsen

Sitt hemma i lugn och ro eller välj att få din brunch uppdukad på Wärdshuset. Brunchen finns tillgänglig lördagar och söndagar, vid avhämtning har vi din påse redo mellan klockan 10-11. Eller boka hemleverans, då sker leverans efter klockan 10.

(Tavelsjö 0:-, Umeå 50:- enl. överenskommelse)

 

Denna vecka innehåller påsen

Två sorters ostar

Wärdshusets tomatmarmelad

Druvor, ananas, melon

Mjällom kex och ostfralla

Varmrökt laxcreme och charkuterier

Frittata fylld med grönsaker och örter

Sallad med dijonvinegrette

Syltkaka och lingonmuffins

349:- / 2 personer

Klimatsmarta

matlådor

Vi har tillsammans med Ica Nära Hissjö startat ett projekt där vi tillverkar klimatsmarta matlådor genom att förädla produkter med kort datum. Varje torsdag från klockan 11 finns ett antal rätter att köpa som matlåda för att minska matsvinnet. Varje låda kostar 50 kronor och köps hos oss på Wärdshuset. För mer information eller för att höra vad vi har för matlådor tillgängliga kan du kontakta oss nedan. Vi svarar på både mail och telefon.

Pot på gasbrännare