Fredagspåsen

Vecka 49

Jultallrik

Klassisk jultallrik med tre sorters sill, kalvsylta, renkorv, leverpastej, julskinka, gravad lax & hovmästarsås, abborrmousse, ägghalva med majonnäs, janssons, prinskorv och köttbullar

Vi skickar med instruktioner på de slutförande stegen.

Hämta din påse hos oss på Wärdshuset under fredag mellan 12-17, eller på Ica Hissjö mellan 12-19.

245:- / person

Nötköttfilé
Thanksgiving middag

Familjepåsen

Det enkla alternativet till fredagsmiddagen med familjen. Påsen är lagom för fyra personer (två vuxna och två barn). Bara att hämta och värma upp!

Vecka 49

Det varma från jul

Veckans påse innehåller Janssons frestelse, köttbullar & prinskorv

Hämta din påse hos oss på Wärdshuset under fredag mellan 12-16, eller på Ica Hissjö mellan 12-19.

269:- / påse

Brunchpåsen

Sitt hemma i lugn och ro eller välj att få din brunch uppdukad på Wärdshuset. Brunchen finns tillgänglig lördagar och söndagar, vid avhämtning har vi din påse redo mellan klockan 10-11. Eller boka hemleverans, då sker leverans efter klockan 10.

(Tavelsjö 0:-, Umeå 50:- enl. överenskommelse)

399:- / 2 personer

chark1.jpg
Pot på gasbrännare

Klimatsmarta

matlådor

Vi har tillsammans med Ica Nära Hissjö startat ett projekt där vi tillverkar klimatsmarta matlådor genom att förädla produkter med kort datum. Varje torsdag från klockan 11 finns ett antal rätter att köpa som matlåda för att minska matsvinnet. Varje låda kostar 50 kronor och köps hos oss på Wärdshuset. För mer information eller för att höra vad vi har för matlådor tillgängliga kan du kontakta oss nedan. Vi svarar på både mail och telefon.