top of page

Vill du jobba med oss?

Kocken och assistenten i Umeå AB öppnade i oktober 2020 upp Tavelsjö Wärdshus. Wärdshuset står till ett stenkast från Tavelsjön och erbjuder luncher, takeaway (och matkassar), fika samt a la carte servering med främst svensk inriktning. Till sommaren 2022 breddar vi vår verksamhet med planerade bröllop och massor av andra roliga evenemang och söker därför nya medarbetare till vår personalstyrka.

 

I dagsläget söker vi någon till vårt kök som är matintresserad, kreativ och självgående. Erfarenhet är meriterande men inget krav. Du kommer få genomföra sedvanliga uppgifter i restaurangkök samt hantera kassa och interagera med gäster. Men huvuddelen av arbetet genomförs just i köket.

 

Letar du jobb till sommaren och är intresserad av att jobba tillsammans med oss på Tavelsjö Wärdshus? Skicka då ett mail med lite information om vem du är och om du har tidigare jobberfarenheter. Då Tavelsjö ligger en bit utanför Umeå ser vi gärna att du som ansöker har körkort och bil då det kan vara svårt att ta sig ut med lokaltrafik. Känns det här rätt för dig får du gärna skicka ett mail med CV / Personligt brev till oss på adressen nedanför.

 

info@tavelsjowardshus.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

bottom of page