top of page
Visa logo
Chef's Special_edited.jpg

Catering

Ska du ha företagsfest, fira födelsedag, gifta dig eller ha en tillställning där du vill ha lagad mat? Vi erbjuder catering till dig eller ditt företag. Välj själv om du vill hämta maten på plats eller få den utkörd. Vi skräddarsyr en meny som passar era önskemål så ni kan slappna av och njuta av sällskapet.

 

Gårdsbutik

Välkommen till oss på Wärdshuset för att ta del av det bästa bygden har att erbjuda. I våran gårdsbutik har vi samlat en blandning av produkter som vi själva gillar att använda. Sortimentet varieras och byts ut med jämna mellanrum, du är välkommen till Wärdshuset för att se vilka produkter som erbjuds idag.

Image by Kenny Eliason
Baby Baptism Ceremony

Dop / Minnesstund

Behöver ni någonstans att vara på minnesstunden eller kanske efter dopet? Hos oss finns möjligheten att abonnera lokaler och i samband med det beställa mat och/eller fika för det där särskilda tillfället då man helst vill fokusera på annat. 

Baby-shower

Här på Wärdshuset kan du boka våra lokaler för alla olika minnesvärda stunder. Boka våra lokaler för er baby-shower. Få tillgång till lokalen i god tid för att pynta till den eller välj att slappna av så fixar vi det för er. Självklart kan ni boka oss för mat, fika och tårta och det skulle behövas. Välkomna!

Baby Presents
Image by Olivia Bauso

Bröllop

Boka Wärdshuset för er speciella dag! Vi hjälper er med allt ifrån brudskål till vickning. För att denna dag ska bli så bra som möjligt följer vi med er planeringen och anpassar oss efter era behov. Vi ger er gärna menyförslag men tar även hänsyn till era önskemål. Varmt välkomna att höra av er till oss.

Tårta & annat gott

Vill du ha en smörgåstårta, vanlig tårta eller något annat gott att fika med dig hem? Nu kan vi erbjuda fika och smörgåstårta för upphämtning. Kontakta oss för att boka ditt fika så har vi det redo för upphämtning på överenskommen tid. Välkommen att kontakta oss!


Vi startat ett nytt samarbete med Nybro Konditori som gör att mesta av vårt bröd och smörgåstårtor kommer från deras konditori.

Cheesecake
White Meeting Room

Konferenserum

Boka Wärdshuset konferneserum

bottom of page