gula blommor

Sommar på Wärdshuset

Hos oss finns massor att hitta på. Vi är nu i en fantastisk årstid att spendera hela dagen utomhus. Promenera omkring sjön, klättra i bergen eller kom in på Wärdshuset och unna dig med en kopp kaffe, god fika eller passa på att fylla magen med en vällagad lunch på lokala råvaror.

Frilufts Andakt i det gröna, vår uteservering, tre onsdagar start klockan 13. Arrangeras tillsammans med  Tavelsjö Församling och Svenska Kyrkan.

6/7 Maria Hammarström och Lars & Laila Windelius

13/7 Anders Karlsson och Lars & Laila Windelius

20/7 Monika sandström och Lars & Laila Windelius

Brunch

Kom och prova vår klassiska brunch. Koppla av och låt oss unna dig en brunch uppdukad hos oss här på Wärdshusets fina miljö. Brunchen finns tillgänglig lördagar och söndagar. Kontakta oss för bokning.

399:- / 2 personer

chark1.jpg
tekanna

Afternoon tea

Kom in och njut av afternoon tea på Wärdshuset. Kombinera med en häst och vagntur eller kom förbi och sitt inne i våra uppfräschade lokaler. Skicka en bokningsförfrågan så ordnar vi fikat och drycken. Afternoon tea är tillgänglig under våra ordinarie öppettider. Klicka nedan för att kontakta oss via mail eller telefon.

Från 195:- / person.

Boule

Aktiviteter tisdagar har SPF en boule instruktör på plats mellan 10-11 och den 9/8 kl 11 Boulturnering. Se SPF norras hemsida för mer information.

Boules
Enjoying Ice Cream

Glasskiosken

Vi har öppet vår glasskiosk i sommar! Här hittar du olika sorters glass, kaffe och fika. Öppettider tisdag-söndag 11-15, stängt vid regn.