top of page

Jul på Wärdshuset

Julen på Wärdshuset firas i traditionell anda och genomsyras av avkoppling. Vi vill ro om er med god mat och härlig miljö. Julfirandet hos oss passar alla – vare sig du vill fira jul på egen hand eller med nära och kära. Så, välkomna till en fröjdefull, varm jul – utan måsten.

struntsak
Christmas dinner

Ta med Julen hem

Beställ hem vår Julpåse och ta del av Wärdhusets smakrika mat i komforten av ditt egna hem.

Julpåsen innehåller: 

Värsterbottensill/Wärdshussill, mormors löksill, Senapsill á la Erika, Wärdshusets Gubbröra, Ägghalva med dillmajonäs och räkor, Julskinka, Lufttorkad karré, Wärdshusylta, Lammkorv, Kryddig salami, Wärdshusets rödbetsallad, Gravad lax med hovmästarsås, senap, Äppelmos, potatis från Rödåsel, Köttbullar, prinskorv; Wärdshusets janssons frästelse, Vaniljpannacotta med hallon från klabböle & polkagrus.               

 

Pris 395 kr/ pers                      

Bokas senast tis 19/12 via mail eller

telefon, 070-243 29 40.  

Julbord

I år erbjuder vi julbord med start från första advent. Är du företag eller förening? Tveka inte att kontakta oss för ert julfirande.

Julmiddag
Wrapped Gift Boxes

Julklappsinsamling

Hjälp oss med att fylla tomtens säck även i år med klappar som står i hallen i Tavelsjö Wärdshus, alla som vill är välkommen att skänka en klapp.
 

Så här deltar du:

1. Köp en julklapp (är viktigt att det inte är begagnat), tänk på att det är något ett barn kan önska, inte bara något du tror ett barn behöver. Gåvan kan exempelvis vara en upplevelse, Bio-kort, passar barn i flera åldrar. I år önskar även vuxna julklappar ex sockor, underkläder, mössor, varma tröjor, jackor, med mera.

2. Slå in paketet, skriv en lapp med information, som beskriver ungefär vilken ålder klappen passar och aktivitet, exempel ”God Jul till dig som är mellan 6-9 år och tycker om att leka utomhus Önskar Erika” eller” God Jul till dig med stl 47…..

3. Kom förbi Tavelsjö Wärdshus och lämna klappen i tomtens säck som står i vår hall.


Vad händer sedan med klapparna?


Alla klappar som ligger i säcken skänks till olika organisationer, i år 2023 går det till Bakfickan och deras mångsidiga organisation
Insamlingen pågår fr o m 25 november och fram till söndag den 17 december med leverans av klapparna den 20 december till Bakfickan

 

Vill du vara med och swisha en peng så går det bra också, vi omvandlar pengarna till klappar (mössor, vantar och sockar enl önskemål) och lämnar över dessa den 20 december till organisationen som i sin tur delar ut till behövande. 

 

Swish till 123 580 01 98, Julklapp
 

Låt oss tillsammans sprida julglädje!

bottom of page